Hundraåringen som började podda

Gnällkärringar

March 11, 2019

Hon finns överallt. Hon dyker upp där du minst anar det - på arbetsplatsen, tåget, hos frisören eller till och med i hemmet. Hon kuvar sig inte för varken nationalitet, religion, kultur eller ålder. Finns hon i din närhet?
Eller har hon kanske redan tagit ditt sinne i besittning idag?

Vi vet alla vem vi pratar om: Gnällkärringen.

Denna soliga marsmåndag till ära bjuds ni lyssnare på en halvtimme högkvalitativt gnäll. Både från er regelrätta kärring men även från det något underåriga, men ack så gnälliga, barnbarnsbarnet.

 

  • Till varje avsnitt tar jag (Louise), tåget till Hertha. Denna resa tar nästan fyra timmar från dörr till dörr, tur & retur (avsnittsinspelning ej inräknad).
    Det tar alltså en del tid, men även en stor del av den månatliga CSN-inkomsten som man lever på som student. Eftersom det är så fantastiskt att få dokumentera en hundraårings liv för er och för eftervärlden, så vill vi självklart fortsätta med detta!

    Så har du möjlighet att bidra med en respeng som gör denna podcasten möjlig varje vecka? Inget är för litet eller stort. (Så slipper vi ta in störande casinoreklam)
    Swisha gärna ett bidrag till nummer 0704204404. Pengarna går direkt till varje tågresa. 

    Stort varmt hjärtligt tack till er - våra fina lyssnare. ♥ 

 

  • Följ oss på Facebook för att ta del av bilder, videon och annat som hör avsnitten till. Sök efter "Hundraåringen som började podda" och gilla sidan så blir du uppdaterad så fort det kommer upp något spännande!

 

Mycket nöje med avsnittet!

önskar

Louise & Hertha